Home » Events » Toekomst van de handel

Toekomst van de handel

7 juni, 2018
08.30 - 13.30 uur
Utrecht

Verkoopkanalen veranderen, de toekomst van de handel staat ter discussie. Hoe ziet het speelveld van toeleveranciers er idealiter uit? Deze vraag gaan we tijdens het evenement beantwoorden.

Invulling
We hebben Dirk Mulder, Sector Banker Trade & Retail bij ING bank, uitgenodigd als spreker. Er zijn volgens hem twee belangrijke ontwikkelingen: technologie en de veranderende consument. Welke impact heeft dat op de groothandel? Hoe kan Big Data ingezet worden? Hoe staat de veranderende keten in relatie tot circulair bouwen? Daarnaast geven we het woord aan twee grote handelaren uit onze sector: een groothandel in bouwmaterialen en een technische groothandel. Zij presenteren hun visie op de toekomst van de handel. De vierde spreker van deze ochtend is Roger Sorel, voorzitter van het Nederlands Verbond van de Groothandel. Hij vertelt hoe koplopers uit andere sectoren de samenwerking tussen handel en fabrikant op een creatieve manier beetpakken. Welke modellen zitten op een dood spoor en welke bieden juist kansen voor de bouw- en installatiesector? Aan het einde van de ochtend willen we met elkaar brainstormen over hoe we de samenwerking tussen ketenpartners kunnen verbeteren. We gaan er vanuit dat iedereen na deze bijeenkomst met minimaal één concreet idee aan de slag kan. Aansluitend vindt er een lunch plaats.

Programma
08.30 Ontvangst
09.00 Presentatie Dirk Mulder, Sector Banker Trade & Retail bij ING
09.45 Presentatie Rob Klifman, Algemeen directeur bij Bouwmaat
10.15 Presentatie Steef Hallegraeff, Directeur verkoop bij Technische Unie
10.45 Pauze
11.15 Presentatie Roger Sorel, Voorzitter Nederlands Verbond van de Groothandel
12.00 Brainstorm over optimale samenwerking tussen ketenpartners
12.45 Lunch (met mogelijkheid tot netwerken)
13.30 Einde programma

Alle stoelen zijn bezet!

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement. Je kunt je nog wel via onderstaande knop aanmelden voor de reservelijst. We nemen contact met je op zodra er een plek beschikbaar komt.